• Wedstrijdverslag 19 september CSL E3 - Harkema E1

    Wij (=Hylke, Duco, Rikst en Wessel) moesten vanochtend (= 19 september) korfballen tegen Harkema E1. Het waren allemaal meisjes waar we tegen moesten spelen en sommigen waren groot. Ze waren wel allemaal goed. Maar wij waren ook goed. Gelukkig was het mooi weer toen we gingen spelen.

    Wij konden deze wedstrijd de bal veel overspelen, alleen wij stonden steeds niet vrij en konden dus niet schieten. Harkema kon iets sneller schieten dan ons. In de pauze was het 1-3; Duco had voor ons een doelpunt van afstand gemaakt.

    In de 2e helft waren wij eerst een beetje moe en daardoor kon Harkema wat meer doelpunten maken. Toen Rikst tegen iemand van Harkema aanbotste, stond ik even vrij en schoot de bal ook in de korf. We verloren vandaag met 2-9, maar we hebben wel een leuke wedstrijd gespeeld.

    Groeten, Wessel Holwerda