• Wedstrijdverslag 26 september CSL 2 - Harich 2

Zaterdag 26 september kwam het altijd lastige Harich op bezoek in Britsum. Het team van CSL 2 zag er deze dag ietwat anders uit met Sjoerd en Wimer op de plekken van Erik en René.

Hoewel de stand in de ranglijst zou zeggen dat dit een gemakkelijk dagje zou worden, kwamen de bezoekers op een 1-0 voorsprong. CSL werd hierdoor wakker geschud en ging van een gelijk oplopende stand van 2-2 tot een grote voorsprong van 9-2 door goals van Marjolijn, Sjoerd, Tim, Job en Wimer. Harich is echter een ploeg die blijft knokken, ondanks een grote achterstand en zij kwamen dan ook terug tot 11-6. Het verschil was op dit moment nog maar vijf doelpunten. Hoewel vijf doelpunten nog redelijk veel lijken, kan dat in een wedstrijd als deze zo omslaan, dus de spelers van CSL 2 moesten nog even aan de bak. De scores gingen in deze fase van de wedstrijd om en om. Er werd gerust met een voorsprong, maar de bezoekers waren ingelopen tot een stand van 14-10.

In de rust had trainer/coach Hans Harder dan ook wel wat op- en aanmerkingen wat beter zou moeten in de tweede helft.

Blijkbaar hadden de spelers goed geluisterd naar het advies in de rust, want na rust werden maar liefst zes goals op rij gemaakt door Elaine, Wimer, Cynthia, Job en Tim. De stand 20-10. Pas na zo’n twintig minuten spelen maakte een speler van Harich de eerste goal van de tweede helft voor zijn ploeg. Hierna vielen nog twee goals aan Harich’s zijde. CSL wilde Harich niet meer zo dichtbij laten komen als in de eerste helft en ging op jacht naar meer doelpunten. Zij vonden de juiste spelers en daardoor werden er nog maar liefst negen goals gemaakt. De tegenstander maakte er nog vier, dus de eindstand was 29-17 na 70 minuten spelen. De dertig werd niet gehaald, maar met 29 doelpunten voor CSL 2 was het een goeie dag.

Voor CSL 2 scoorden Marjolijn 2, Sjoerd 5, Tim 4, Job 5, Wimer 6, Elaine 3, Cynthia 2 en Ilse 2.

Volgende week staat de wedstrijd tegen de Wâlden 4 in Tietjerk om 18:30 op papier.