• Wedstrijdverslag 26 september Oerterp/VKC1 - CSL1

Op waarschijnlijk een van de laatste zonnige zaterdagen trad CSL 1 afgelopen weekend aan tegen Oerterp/VKC1.

Gedurende de wedstrijd ging de score gelijk op. CSL had de verdediging goed op orde en liet aanvallend een aantal mooie combinaties zien. Aan het eind van de eerste helft hadden de Britsumers het zichtbaar lastig, meerdere aanvallen mislukten en het spel werd iets te statisch. De rust werd ingegaan met één punt verschil in het voordeel van de thuisploeg.

CSL startte de tweede fase van de wedstrijd goed. Trainer Noppert bracht halverwege de tweede helft twee wissels in en de slotfase was spannend, hoewel de Britsumers voor stonden. Uiteindelijk werd 16-14 de einduitslag en bleven de punten in Britsum. CSL 2 zorgde tegen Harich 2 opnieuw voor een verdiende winst; 29-17.

Volgende week: de Wâlden 1 - CSL 1 om 15.30 uur, de Wâlden 4 - CSL 2 om 18.30 uur; sportcomplex Tietjerk.