• Wedstrijdverslag 19 december 2015 CSL 2 - Heerenveen 2

CSL 2 trek aan het kortste eind

Na drie overwinningen op rij was het afgelopen zaterdag de taak om Heerenveen 2 aan de zegekar te binden. Beide ploegen staan in de middenmoot en hebben na 5 wedstrijden 6 punten in de wacht gesleept. CSL 2 heeft de afgelopen wedstrijden duidelijk laten zien de stijgende lijn te pakken te hebben.

Na het beginsignaal van scheidsrechter Postma waren het de gasten die het initiatief namen en na 10 minuten spelen een 2-4 voorsprong namen. Pas vanaf dat moment kwam CSL beter in de wedstrijd via 4-4, en wist in een hoog tempo en met gevarieerd spel uit te lopen naar een 7-4 voorsprong. In de laatste 10 minuten tot aan de rust, ging Heerenveen effectiever om met de kansen waardoor met een 9-9 ruststand de kleedkamers werden opgezocht.

De eerste minuten na rust had CSL de zaken goed op orde. Verdedigend werd er 10 minuten lang geen tegentreffer geïncasseerd. Zodat er een 12-9 voorsprong werd genomen. Na enkele wisselingen bij beide ploegen wisten de gasten terug te komen tot 14-14. In een gelijkopgaande en spannende slotfase trokken de gasten de wedstrijd naar zich toe en wonnen, enigszins geflatteerd, met 16-19.

Na de feestdagen wordt de competitie op 9 januari hervat met een wedstrijd tegen de studenten van de Parabool. Iedereen een prettige feestdagen toegewenst en een gezond en sportief 2016. Wij hopen ook in het nieuwe jaar op jullie support!