• Wedstrijdverslag 9 januari 2016 De Parabool 2 - CSL 2

CSL 2 begint het nieuwe jaar goed

Voor de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar reisden we af naar het hoge noorden, Groningen. Waar een bekende ploeg voor CSL op het programma stond. Na 3 weken rust te hebben gehad moest er vandaag weer worden geknokt om mooi mee te blijven draaien in de competitie.

Na het fluitsignaal was Parabool degene die het eerste de korf vond. CSL had hier het juiste antwoord op en scoorde gelijk mee. De eerste 20 minuten werden er mooie kansen gecreƫerd wat zorgde voor een 6-10 voorsprong. Parabool wist voor rust nog enkele keren te scoren. 3 afstandschoten,2 strafworpen en een doorloopbal zorgden voor een ruststand van 10-11.

In de rust werden we weer even op scherp gesteld. Coach Hans Harder gaf ons nog enige tips en wou vooral dat we het niveau vasthielden waar we de wedstrijd mee begonnen waren.

De eerste minuten na rust vond zowel CSL als Parabool de korf niet. Toch was het CSL die de leiding nam en de voorsprong vergrootte. Beide vakken wisten met afstandschoten de korf te raken. Met nog 10 minuten op de klok was de tussenstand 13-20. Parabool wist het gat nog wat te verkleinen maar was niet sterk genoeg om van CSL te winnen. CSL wint met 17-20 en ging juichend met 2 punten naar huis.

Volgende week hebben we opnieuw een uitwedstrijd. Om 19:40 spelen we de revanche tegen Drachten, tot dan!