• Wedstrijdverslag 2 april 2016 CSL 2 - Vlug & Vaardig 2

Na de zaalcompetitie was het dit weekend weer tijd om de veldcompetitie te hervatten. CSL 2 mocht het opnemen tegen Vlug & Vaardig 2. Eerder in deze veldcompetitie, in augustus, werd er met 9-17 gewonnen van V&V in Garyp. Omdat CSL 2 met maar liefst 4 punten los staat van de nummer twee, en CSL 2 dit graag wil voortzetten, zat er dit weekend niets anders op dan te winnen.

Om 14.00 uur gaf de scheidsrechter het beginsignaal. Doordat Sander een strafworp wist te verzilveren was het CSL 2 die de score opende. Het liep voor CSL 2 al snel op naar een 5-2 voorsprong. Even leek het erop dat het nog een spannende wedstrijd zou worden, V&V wist terug te komen naar een stand van 5-5. Toch had CSL 2 hier snel weer een antwoord op. Door afstandschoten van o.a. Tim, Ilse en Sander ging CSL met een voorsprong van 11-8 de rust in.

Na de rust was het CSL 2 die weer als eerst de korf wist te vinden. De tweede helft werd er om en om gescoord. Door een vervelende enkel blessure van Ilse kwam al snel na de pauze Elaine in het veld. Door een afstandschot van Egbert kwam CSL 2 op een voorsprong van 15-10. V&V deed nog een poging om dichterbij te komen maar CSL 2 liet zien dat ze dit niet meer uit handen wilden geven. De wedstrijd eindigde in 17-14 winst voor CSL 2.

Voor CSL 2 scoorden: Tim (6), Cynthia (3), Sander (3), Ilse (2), Egbert (2), Erik (1)

Aanstaande zaterdag, 9 april, speelt CSL 2 een uitwedstrijd tegen Quick’21 2. Deze wedstrijd start om 13.30 uur in Oudega.