• Wedstrijdverslag 21 mei 2016 CSL 2 - De Wâlden 4

CSL 2 heeft in de eerste helft van de veld competitie bewezen dat ze niet thuis horen in de reserve tweede klasse en wisten dan ook met 4 punten los te komen van de nummer twee. Helaas begon de tweede helft van de veldcompetitie iets stroever. Wedstrijden werden gelijk gespeeld of verloren van teams waar ze voorheen met grote aantallen van wonnen. De wedstrijd die uiteindelijk alles zou bepalen was de wedstrijd tussen CSL 2 en de Wâlden 4. Beide ploegen hadden kans op het kampioenschap, wat in een spannende wedstrijd resulteerde.

Na het fluitsignaal wist de Wâlden 4 de eerste doelpunten te maken, waardoor de stand op 1-3 kwam te staan. Vervolgens kwam CSL bij en wist voortdurend 1 doelpunt voor te blijven op de Wâlden. Vanaf 7-6 begon CSL uit te lopen naar 11-8. Voor het eindsignaal van de eerste helft klonk maakte de Wâlden nog 3 doelpunten en gingen ze met een stand van 11-11 de pauze in.

In de tweede helft begon de stand bij wijze van spreken weer op 0-0 en wederom wist de Wâlden in de eerste paar minuten de overhand te pakken tot een stand van 11-13. Na een enige tijd, kwam ook CSL weer op gang en bleef elke keer een doelpunt voor op de Wâlden. Vanaf 15-15 bleef CSL scoren naar een stand van 19-15 met nog 3 minuten op de klok. CSL moest alleen de wedstrijd nog uitspelen. De Wâlden wist in één minuut nog tot twee punten verschil terug te komen. Maar de uiteindelijk titel ‘’KAMPIOEN’’ heeft CSL 2 binnen gesleept met een eindresultaat van 19-17 en mag volgend jaar reserve eerste klasse gaan spelen. Dit helaas wel zonder Egbert Kuiphof en Sander Weijer.