• Wedstrijdverslag 28 mei 2016 NQL B1 - CSL B1

    Vandaag stond de wedstrijd NQL B1 tegen CSL B1 op het programma. Een wedstrijd waar wij als B1 erg naar uit keken omdat we erg aan elkaar gewaagd zijn en dat zijn natuurlijk de leukste wedstrijden! Met 3 auto’s vertrokken we naar Rinsumageest. Hier aangekomen hebben we ons rustig omgekleed en voorbereid op de wedstrijd met een goed praatje van Riemkje. Het fluitsignaal klonk en iedereen was in volle concentratie. Al snel viel de eerste goal, aan onze kant. Anouk maakte een uitwijkbal en scoorde de 0-1. NQL probeerde op te scherpen, maar er volgde gelijk een doorloopbal van Jochem: 0-2. Verdedigend was CSL scherp, zodat we snel de bal konden onderscheppen. En dat lukte! Nynke maakte een ‘onderhandsje’ en een doorloopbal! 0-4. Dit hadden we niet verwacht, meestal gebeurd dit niet bij wedstrijden tegen NQL! Er volgde een doorloopbal en uitstarter van Marrit: 0-6! Toen scoorde NQL, dus er was een ruststand van 1-6. Na de rust ging CSL gewoon weer verder waar ze mee bezig waren, en Jetze scoorde een prachtige doorloopbal. 1-7. Marrit maakte met een uitstarter de 1-8. Er volgde een strafworp van NQL: 2-8. Myrthe kwam gelijk met het antwoord en een mooie doorloopbal: 2-9. Nynke maakte nog een doorloopbal: 2-10. Aan de andere kant kwam er een afstandsschot van NQL: 3-10. Myrthe maakte nog een mooie goal: 3-11. Toen maakte Jelger nog een mooi afstandsschot: 3-12. Daarop volgde Nynke nog met een kleine kans: 3-13. Toen klonk het eindsignaal. Een mooie wedstrijd gespeeld, als een echt team! Tim en Riemkje bedankt voor het coachen dit seizoen! Myrthe en Jochem hebben vandaag hun laatste wedstrijd gespeeld, we gaan jullie missen!

     

    Groetjes,

    Anouk Giesing (B1)