• Wedstrijdverslag 17 september 2016 De Parabool 2 - CSL 2

    Zaterdag 17 september mocht de selectie het opnemen tegen de Parabool.

    Om 14.00 uur was het de beurt aan CSL 2. De wedstrijden die al zijn gespeeld werden met één punt verloren en na een gelijk spel van vorige week was CSL 2 er op gebrand om deze wedstrijd te winnen.

    Sjoerd opende de score met een vrije bal maar hier had de Parabool snel weer een antwoord op. Erik wist een afstandschot te scoren en dit bracht de stand weer op 3-4 voor CSL. Toch kwam de stand voor de pauze nog even op 7-7. Maar door een omdraaibal van René kwam CSL toch weer op een voorsprong. Lennart wist nog een afstand schot te scoren en dit bracht de stand voor de pauze op een 7-10 voorsprong.

    CSL was er van overtuigd om deze voorsprong door te zetten. En ook was het CSL die na de pauze weer als eerste de korf wist te vinden. En hier had de Parabool ook snel weer een antwoord op. Beide ploegen wisten om en om te scoren. Elaine bracht de ploeg op een voorsprong van 15-18 door een afstandschot. CSL zette dit prima door en scoorde in de slotfase 5 doelpunten achter elkaar. Door onder andere doelpunten van Gwen en Job werd de eindstand 15-22 voor CSL.

    Aanstaande zaterdag speelt CSL 2 thuis tegen de Wâlden 2 om 14.00 uur.