• Wedstrijdverslag 1 oktober 2016 CSL C2 - Leeuwarden C1

    Vandaag speelde CSL C2 tegen Leeuwarden C1.

    Vorige week was al bekend geworden dat Leeuwarden het kampioenschap had gevierd. Maar ondanks deze knappe prestatie liet CSL zich niet uit het veld slaan en begon vol goede moed aan de wedstrijd. De afgelopen trainingen hadden we besteed aan het uitstarten, schieten en diep lopen en vooral minder de focus gelegd op de ''bekende'' doorloopbal. De wedstrijd werd in hoog tempo gespeeld en beide ploegen wisten te scoren. Dit resulteerde dan ook in een uitslag 9-9. Een terechte uitslag, beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. Wel zal CSL de komende tijd de focus moeten leggen op een aantal aspecten, maar gelukkig is het seizoen nog lang en alle tijd om te leren. Het mag gezegd worden dat het een ontzettend knappe prestatie is wat deze ploeg al in een aantal weken gelukt is. De eerste wedstrijd tegen Leeuwarden resulteerde in 7-2 (verlies) en vandaag was dit een knappe prestatie van 9-9. Dit bekent dat CSL begint te scoren en hopelijk blijft dit zo doorgaan de komende wedstrijden. Ook waren vele ouders weer aanwezig om ons te supporteren, daarvoor dank! Volgende week speelt de C2 de laatste wedstrijd tegen WIk.