• Wedstrijdverslag 19 november 2016 CSL C2 - De Waterpoort C1

Afgelopen Zaterdag hadden we een wedstrijd tegen Waterpoort. Na het warm lopen gingen we bespreken. Onze vakken waren dit keer verandert  berber zit nu in het ander vak en Irma zit nu bij mij in het vak.

Wedstrijd

Het was best wel spannend want we gingen elkaar eerst een beetje testen hoe goed ze zijn. Toen we dat gehad hadden begonnen wij echt te spelen. Het was heel vervelend want zij waren nogal fysiek. Eerst scoorde zij 1 punt (1 0).  Maar toen ging het vak van Rixt in vier nul staan en scoorde Rixt met doorloop bal (1 – 1). Het duurde nu wel wat langer en toen werd het toch (1 – 2). Maar niet veel later werd het toch 2 – 2 dat was Jorian met een afstand schot. Toen kreeg Rixt weer de bal en met een door loop bal scoorde Rixt weer (3 – 2). Vervolgens weer Rixt met een kleine kans (4-2), Marije met een afstandsschot (5-2) en Irma met een doorloop bal (6-2). De tegenpartij scoorde toch weer in de eerste helft en met 6-3 gingen we de rust in. In de tweede helft scoorde Tineke met een doorloop bal (7-3). Jammer dat dit niet de eindstand was die werd 7-5. Maar we hebben gewonnen en goed samengespeeld!