• Wedstrijdverslag 24 mei 2017 CSL A1 - Drachten A3

    Dit was onze laatste thuiswedstrijd als 'jeugd/junioren' en als een compleet team. We moesten een inhaalwedstrijd spelen tegen Drachten A3. De vorige wedstrijd tegen hen was bagger, dus we kregen de opdracht om dat tijdens deze wedstrijd recht te zetten. Vol goede moed gingen we deze wedstrijd in. Al redelijk snel was het 0-1 voor Drachten, maar dat kon Aniek niet toestaan en knalde zij de 1-1 erin. We kregen veel kansen, maar ze wilden er helaas maar niet in.  Bij Drachten mochten er meer ballen door de korf heen. Zo gingen we met 4-7 achterstand de pauze in. Hier kregen we, voor ons het bekende en welverdiende, donderpraatje van Lennart en Joël.

    Helaas mocht het ook in de tweede helft niet baten. Drachten was goed op schot en schoot de ene na de andere bal op afstand erin. Wij hebben het ook nog geprobeerd, maar ze mochten er maar niet in. We konden er nog twee punten bij tellen en Drachten maar liefst 14... We verloren met 6-20 van Drachten A3.

     Goals: Dagmar 1, Ingmar 1, Jatine 1, Aniek 1, Lineke 1 en Sanne 1.