• Wedstrijdverslag 27 mei 2017 LDODK/Rinsma Fashion A3 - CSL A1

  Dit was dan echt de allerlaatste wedstrijd van onze A-carrière en dat mochten wij afsluiten met een wedstrijd in ontzettend warme weersomstandigheden. De vorige keer hadden we van LDODK gewonnen, dus iedereen ging wel positief de wedstrijd in. Na het fluitsignaal begonnen we aan onze sterkste wedstrijd van het seizoen, maar de bal wilde er niet in. Wel hadden we drie á vier schotpogingen per aanval, dus het moest een keer lukken! Helaas gingen we de rust in met maar 2-2 op het scorebord. Gelukkig kregen we deze keer geen donderpreek in de pauze, maar positieve feedback. Ook wel eens fijn! J

  Na de rust zetten we ons goede spel verder. We hadden onze plek wat gevonden in het vak, dus iedereen wist wat ie moest doen. Zo vielen er in deze helft nog iets meer goals. Lineke maakte aan het einde van haar CSL A1 carrière haar eerste doorloopbal. En er waren een paar mooie afstandschoten en uitstarters. Hierdoor konden wij de winst pakken met 6-9.

  Goals: Lineke 1, Koen 1, Jatine 3, Sanne 4.

  Woensdag na de wedstrijd tegen Drachten, kwamen we met het hele team nog even bij elkaar voor het afscheid van elkaar. Als team bedankten we onze toppers Joël en Lennart voor 2,5 jaar (volgens Lennart zijn gevoel 3,5 jaar haha J) trainen en coachen. Ook via deze weg nogmaals, mannen bedankt! Wij hebben het ontzettend leuk gehad! Jatine, Ingmar en ik (Sanne) gaan door naar de senioren en Lucean blijft nog knallen in de A's, maar helaas verlaten vier van onze toppers volgend jaar de club voor een volgend avontuur.

  Dagmar Dijkstra:

  Met veel plezier kijk ik terug naar de afgelopen jaren. Ik heb het altijd naar mijn zin gehad bij CSL en heb hier ook veel nieuwe vriendschappen opgedaan. De trainers en coaches die mij door de jaren heen beter hebben gemaakt, wil ik hartelijk bedanken. Mede door hen heb ik van korfbal kunnen genieten. Ik heb besloten om er voor nu eerst af te gaan, maar ik zal nog vaak langs de kant te zien zijn!

  Lineke van Kammen:

  Ik ben op mijn 8'ste begonnen met korfballen bij CSL. Dit kwam door het schoolkorfbaltoernooi. Deze jaren heb ik als prettig ervaren. Door alle trainers en natuurlijk de top teams. Ik heb er voor gekozen om weg te gaan en een nieuwe start te gaan maken bij Mid Fryslân. Ik wil iedereen bedanken die mij ooit getraind heeft en mijn huidige team. Zonder jullie was ik allang gestopt! Ik wens alle leden en vrijwilligers het beste toe. Ik kom snel weer eens kijken. Tot dan!

  Aniek Schilstra:

  Na 10 jaar korfballen bij CSL stop ik er helaas mee. Ik heb 10 ontzettende leuke korfbal jaren gehad. Naast de trainingen en wedstrijden hadden we daarbuiten ook vaak andere leuke activiteiten. De twee jeugdkampen vond ik ontzettend leuk! Iedereen bedankt voor de leuke korfbal jaren en de inzet van de trainers en de coaches!

  Mark de Bruin:

  Mark heeft 10 jaar korfbal bij CSL gespeeld. Volgend jaar gaat hij studeren in Breda, dus is het niet meer haalbaar voor hem om hier in het verre Friesland korfbal te komen spelen. Ook namens Mark iedereen bedankt!