• CSL 2 verliest nipt van Ritola 2

Afgelopen woensdag moest CSL2 naar Zuidlaren om daar een inhaalwedstrijd te spelen.

CSL had de eerste wedstrijd verloren en wilde deze wedstrijd winnen. De coach gaf daarom mee om scherp aan de wedstrijd te beginnen. Deze opdracht was niet voor dovemans oren en CSL begon de wedstrijd goed. Halverwege de eerste helft stond het 7-2.

Ritola had daarna meer vat op het spel van CSL, waardoor de uitploeg het moeilijk kreeg. Desondanks hield CSL het vol tot de rust en daar was de stand 8-11.

In de rust werden de puntjes op de i gezet en vol vertrouwen ging CSL de 2de helft in.

CSL speelde goed en hield zich goed aan de opdrachten, maar wat in de eerste helft wel lukte,lukte in de 2de helft niet. Het scoren bleef uit aan de kant van CSL. Zo hield CSL Ritola in leven en kwamen ze steeds dichterbij. CSL hield hun spel vast in de hoop dat de doelpunten weer gingen vallen, maar helaas slaagde CSL hier niet in. In de laatste 5 minuten kwam Ritola op 1 doelpunt voorsprong en dit hielden ze vol tot aan het einde.

16-15 was de eindstand. Ondanks het verlies kan CSL terugkijken op een goede wedstrijd en gaan ze komende zaterdag vol vertrouwen naar Veenendaal.