• Wedstrijdverslag 13 september 2017 Ritola 3 - CSL 3

Op woensdag 13 september stonden er drie wedstrijden gepland in Zuidlaren. CSL 1,2 en 3 hadden een inhaalwedstrijd tegen Ritola. De hele dag was het spannend wat het weer zou doen met de wedstrijden, maar weer of geen weer, de wedstrijden gingen door! Na anderhalf uur rijden, kwamen we aan op het korfbalveld. We moesten snel omkleden, want veel tijd was er niet. Na een korte bespreking en een snelle warming up begon de wedstrijd.

Aan het begin van de eerste helft, moest iedereen zijn focus en plek even vinden. Al snel vlogen de eerste twee goals van Gwen er in, maar helaas kregen we al snel twee goals tegen. Even was het spannend of Ritola ons nog zou in gaan halen, maar op een gegeven moment kregen we de guit te pakken en hadden we al snel een flinke voor sprong te pakken. Dat resulteerde tot een ruststand van 4-12.

Eigenlijk was de wedstrijduitslag al een beetje bepaald, maar goed hier mag je niet vanuit gaan, dus na wat aandachtspuntjes meegekregen te hebben van Jelke begonnen we aan de tweede helft. In deze helft wilden de goals er niet echt in, ondanks de zovele kansen... Gelukkig konden we er nog zeven goals bij schrijven. Helaas zakten we met verdedigen ook een beetje in. Ritola kreeg toch nog vijf ballen door de korf, maar alsnog wonnen we met 9-19 van Ritola 3. Ondanks deze dikke overwinning, blijven er nog genoeg dingen waar we op kunnen trainen! :)