• Wedstrijdverslag 14 oktober 2017 CSL A1- Flamingo’s A2

    Dit was de laatste wedstrijd van het veldseizoen, tot nu toe hadden we alle wedstrijden verloren. Toch bleven we strijden voor een goed resultaat, we begonnen de wedstrijd goed met een strafworp en stonden dus al vroeg voor met  1-0, Niet veel later viel er ook een afstandsschot in bij ons & mochten we wisselen van vak en functie. We creëerden veel kansen maar onze afronding was slordig om echt afstand te nemen van onze tegenstander. Het ging gelijk op en de ruststand was 4-3. Na de rust en de positieve feedback van Tiemen en Riemkje gingen we er weer vol voor. Het ging weer gelijk op, en met 6-6 op het scorebord en nog 1 minuut te spelen wisten we dat we iets creatiefs moesten gebruiken om de overwinning te grijpen. Een stikje bôle uitgevoerd door Koen en Nynke ging niet helemaal vlekkeloos maar het maakte niet uit, het kleine kansje zat. Met de 7-6 overwinning in onze laatste wedstrijd van het seizoen zat de stemming er goed in voor het Oktoberfest.

    Goals: Koen 4, Marrit 1, Jetze 1 en Nynke 1