• Wedstrijdverslag 2 december 2017 Amicitia 2 - CSL 2


    Afgelopen zaterdag speelde CSL een prachtig mooie wedstrijd tegen Heerenveen twee. Een gedegen tegenstander, maar ondanks dat hield CSL het verdedigend dicht en wist veel goals te maken. Een prachtig, energiek en positief team. Dit gaf veel positieve moed, maar ook geloof om de wedstrijd tegen Amacitia te winnen.

    We vertrokken met twee auto’s naar Vriezeveen. Jammer genoeg misten we Ilse en Erik, omdat zij wissel waren bij het 1ste van CSL. Gelukkig hadden we Sanne Jonker mee als wissel en was Marcel eventueel als nood nog in te zetten.

    De wedstrijd tegen Amacitia verliep anders dan gehoopt. In het begin van de wedstrijd kunnen we goed mee komen tot 9-9. Maar al snel loopt Amacitia uit tot zes goals. We weten het gat nog kleiner te maken, maar niet tot een gelijke stand, omdat we verdedigend snel goals tegen kregen. 

    CSL was niet scherp in de verdediging. Dit zorgde ervoor we de goals snel en onnodig tegen kregen. Complimenten gingen uit naar Amacitia die alle kansen goed uitspeelden. Wat juist de vorige wedstrijden ontzettend goed ging miste vandaag.

    Na afloop van de wedstrijd hebben we het 3e van CSL aangemoedigd in Niijeveen. Zij speelden tegen Dos’46. Helaas hebben ook zij de wedstrijd niet kunnen winnen.