• CSL E1 doet het goed!

    Afgelopen twee wedstrijden heeft de E1 tegen Wik'34 en TFS 4 punten gepakt! Tijdens deze twee wedstrijden hadden we wel twee keer iemand die foto's maakten van de wedstrijd. Hier een klein foto verslagje van beide wedstrijden!

    CSL E1- Wik'34 E2. Dit was een spannende wedstrijd, want de vorige keer hebben we hier helaas van verloren. Maar we zaten vol energie en dat was terug te zien in de wedstrijd. We gooiden goede ballen en het verdedigen ging ook goed. Wij scoorden 5 keer en onze tegenstanders 3, dus hierdoor hebben wij de wedstrijd gewonnen met 5-3!!

  • TFS E2 - CSL E1. De vorige keer hadden wij 6-0 gewonnen van TFS, dus winnen was mogelijk. Helaas lag Idwer ziek op de bank, dus daarom hielpen Daniël en Ewoud ons met deze wedstrijd. Na een goede warming up, begonnen we wat afwachtend aan de wedstrijd. Op een gegeven moment merkten we dat als we wat feller werden, we veel vaker konden schieten. Lange ballen werden gegooid en scoren zonder enige verdediging was daarom ook vaak aan de orde.  Hierdoor wonnen we met maar liefst 0-18!