• Het nieuwe juichen en het kampioenschap van CSL F1

    Even lachen naar de telefoon! Aldus een ouder van onze trouwe aanhang, thuis in de Iehal. Onmiddellijk doet meer dan de helft van CSL F1 de dab. Dat is het nieuwe juichen. De rest kijkt de kat nog even uit de boom, maar langzaam gaan ook hun omhoog. Kampioen worden doe je dan ook niet iedere dag, maar maximaal 3x per jaar. De teller staat nu op twee.

    Op de foto van CSL F1 staan vier jongens en twee meiden: Andries, Daniel, Ewout, Jeen, Jildou, Sanne en Tim. Trainers Jetse en Jakob mochten er ook op. De dab is inmiddels vervangen door ouderwets juichen. Zowel de vorm als de sfeer is goed bij CSL F1. Veel plezier en veel schoten maken, dat is de insteek. We zullen het seizoen dan ook afsluiten met meer dan 170(!) doelpunten.

    Tijdens de laatste thuiswedstrijd is het gezellig druk op de tribune. De trouwe aanhang (het topsport-dna) is er uiteraard bij en hebben tal van familieleden meegenomen. De spelers voelen dat dit hun moment is en bereiden zich voor in een soort van onzichtbare bubbel waar woorden van een coach niet binnen kunnen komen. Laten we maar gewoon gaan ballen. Direct vanaf het fluitsignaal neemt CSL het heft in handen. Ze zijn niet te stoppen en bouwen al vroeg een ruime voorsprong op. Eenmaal in de f1ow blijft bij dit team het gas erop tot en met de laatste minuut. Deze zal eindigen in 24-2. Applaus volgt, wij zijn kampioen!

    In de laatste uitwedstrijd wordt ook de nummer twee verslagen. Onze trouwe sponsor en supporter Administratie en advieskantoor D.B. Hettinga vind een bezoek aan de grote gele M na de laatste wedstrijd wel verdiend. Met een "jooooh!" stemt iedereen hiermee in. We sluiten het zaalseizoen in stijl af, gezellig en sportief. Stiekem wordt er al even aan het laatste veldseizoen gedacht: zou de dab dan nog in zijn?