• UPDATE vanuit de arbitragecommissie

    De zaalcompetitie is voor ons inmiddels ten einde, dus maken we ook op het gebied van het aantal te fluiten wedstrijden de balans op. Doordat er ook dit jaar weer meer teams wedstrijdkorfbal zijn gaan spelen, wordt het steeds een grotere uitdaging om aan de sportieve en financiële sancties te ontkomen.

    Voor het afgelopen zaalseizoen hadden we de verplichting om 60 wedstrijden te voorzien van een scheidsrechter/beoordelaar. Uiteindelijk hebben onze KNKV-scheidsrechters/beoordelaars het gepresteerd dat er maar liefst 66 wedstrijden zijn gefloten en/of beoordeeld. Een geweldige prestatie, zeker ook omdat het aantal te fluiten/beoordelen wedstrijden dit seizoen weer zijn gestegen. We mogen trots zijn op onze KNKV-scheidsrechters en beoordelaars!

    Alle KNKV-scheidsrechters en beoordelaars, die bij hebben gedragen aan deze top prestatie, bedankt voor jullie inzet en veel succes met de nog te fluiten/beoordelen wedstrijden op het veld!