• Wedstrijdverslag 31 maart 2018 CSL 2 - Ritola 2

    31 maart werd weer de eerste wedstrijd op het veld gespeeld door de selectie. Het was rond de 12 graden en weinig wind, kortom, perfect korfbal weer. De spelers uit Zuidlaren konden een spannende pot verwachten aangezien CSL 2 de punten hard nodig had (8e plaats, 2 punten). Voor het zaalseizoen wist Ritola 2 te winnen met 16-15, maar in de zaal wist CSL 2 tweemaal de overwinning binnen te slepen.

    De wedstrijd werd ingefloten en CSL 2 kreeg gelijk een afstand schot tegen, waarna alle spelers goed wakker werden geschud. Tevens lieten we Ritola dit merken, Ritola kreeg namelijk gelijk 3 goals om de oren. Ze wisten de achterstand in te halen, maar vanaf 3-3 wist CSL 2 op de tegenstander uit te lopen. Bij de stand van 10-4 begon Ritola 2 de tactiek bij te stellen: achterverdedigen. CSL kon hier niet helemaal op anticiperen en het duurde ongeveer 10 minuten voordat er weer een goal kon worden bijgeschreven. Desalniettemin was de stand in de pauze 12-7. Na de pauze kwam de stand tot een verschil van 3, maar de frustraties van Ritola 2 begonnen op te lopen en dit resulteerde in weinig goals. CSL 2 profiteerde van de frustraties en het achterverdedigen, waardoor de uitslag eindigde in 28-16.

    De twee punten werden binnengesleept en CSL 2 sprong van de 8ste naar de 6de plek, aangevende dat de laatste 3 teams dicht bij elkaar zitten. De volgende wedstrijd van CSL 2 is op 14 april tegen SKF 3. SKF 3 staat eerste met 15 punten, dus deze wedstrijd is een mooie gelegenheid om te laten zien waar CSL 2 tot in staat is. Dit belooft een mooie pot te worden en daarom is aanmoediging zeer gewild, zodoende, komt allen kijken en aanmoedigen!