• ROG 2 - CSL 2

Allereerst heeft de selectie vorige week zaterdag het goede nieuws mogen ontvangen dat Raymond Vetter de nieuwe trainer van CSL 2 zal zijn. Met een groot applaus werd dit goede nieuws ontvangen.

Het tweede is een nieuwe ploeg met vele mogelijkheden. Het feit dat er nu een trainer voor zal staan die alle aandacht aan de ploeg zal besteden zal helpen om de resultaten te verbeteren.

Zaterdag 15 september vertrok het tweede team van CSL naar ROG. ROG speelt op een groot veld. Dit zijn de Britsumers niet meer gewend. De wedstrijd begon slap en aanvallend weet CSL geen doelpunt te maken. CSL komt al snel op een achterstand van 4-1.

CSL laat de kop niet hangen en knokt door. Tijdens de rust kan iedereen op adem komen. Raymond geeft een aantal goede tips. Vooral het geloof in ons eigen kunnen, maar ook een stapje harder werker. We komen steeds dichterbij.

Het laatste kwartier maakt Joel zijn comeback. Een prachtige diepte paas van Lubberts zorgt er voor dat Joel deze mooie assist kan belonen met een goal. Het geloof in de wedstrijd komt terug. ROG blijft maar verschillende wissels inzetten, maar geen enkele wissel is sterk genoeg om de wedstrijd te kantelen na een dikke overwinning van ROG.

De laatste tien minuten zijn zenuwslopend. Ene minuut staat ROG voor en de andere minuut CSL. Robin weet de gehele wedstrijd onder volle druk te schieten en maakt de ene naar de andere goal. Zijn vakgenoten zorgen voor een goede steun en rebound en werken hard om hem te laten schieten.

De laatste minuut weet Benne Lubberts het mooiste doelpunt van zijn hele carrière, maar voor deze wedstrijd ook het belangrijkste doelpunt te maken, de winnende! CSL 2 viert de overwinning als een kampioenschap. Deze overwinning was nodig om vertrouwen te krijgen. Vanaf vandaag kan het alleen maar beter worden.

Inge, Koen, Robin en Eveline ontzettend bedankt voor jullie aanwezigheid, want dankzij jullie hulp hebben we deze wedstrijd kunnen spelen en winnen.

Aankomende zaterdag speelt CSL 2 tegen de Walden 2. Komende week zullen we hard trainen om het zelfde resultaat als afgelopen zaterdag neer te zetten. Support is van harte welkom.