• CSL 3 – Oranje Zwart 2

Met twee nipte winstpartijen achter de rug, was het tijd voor de derde competitiewedstrijd. Op een herfstachtige dag maakten we ons op voor de thuiswedstrijd tegen Oranje Zwart 2 uit Zwolle. Een aantal teamleden hadden al eerder tegen deze ploeg gespeeld en uit ervaring wisten zij dat het een snelle ploeg is, dus daar moesten we vooral op letten.

De aanval bestond uit Erik, Sander, Denise, Sanne en de verdediging bestond uit Douwe, Robin, Welmoed en Ingmar. Ook hadden we nog een sterke bank die bestond uit Lennart, René en Nynke.

We stelden onze vakken op en klonk het startsignaal. Als snel werden we getrakteerd op twee tegen goals. Hierdoor werden we wakker geschud en maakte het dat Ingmar, Robin en Sander ons op een voorsprong brachten. De gehele eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Om en om vielen de goals door de korf. Vlak voor de rust scoorde Sanne de 11-11 en gingen we met deze stand de kleedkamers in.

Onder het genot van een bakje thee werden hier en daar wel wat verbeterpunten benoemd, maar we moesten vooral zo doorgaan met de wedstrijd. Toen we allemaal weer op scherp stonden, konden we beginnen aan de tweede helft. CSL trakteerde Oranje Zwart gelijk op vijf tegen goals, waardoor CSL een ruime voorsprong creëerde. Oranje Zwart probeerde nog terug te komen, maar daar waren zeven goals en een aantal wissels niet genoeg voor. Ook voor CSL was het op een gegeven moment tijd voor vers bloed en werden Nynke en René ingezet. CSL 3 heeft met een winst van 22-18 weer twee punten in de pocket en staat daarmee aan kop in het klassement!

Goals: Douwe 4, Robin 4, Sander 4, Ingmar 3, Erik 3, Sanne 3, Denise 1