• CSL 2 - De Walden 2

    De winst van vorige week kreeg geen vervolg in de Derby

    Zaterdag 22 september moest het Tweede team van KV CSL thuis de derby spelen tegen De Wâlden. Na 1 keer verlies en 1 keer winst zou het mooi zijn om van deze, weliswaar geduchte tegenstander, 2 punten te pakken.

    Het begin van de wedstrijd was het spannend. Tot de 2-2 ging het gelijk op, maar daarna maakte de verdediging van CSL te veel fouten waardoor de Wâlden gemakkelijk een grote voorsprong kon pakken van 6 doelpunten. Ondanks dat de CSL-ers aanvallend goed bezig waren rondden ze de kansen niet af. Dit resulteerden in een ruststand van 6 tegen 13.

    Na een oppeppende speech van coach Raymond Vetter ging de ploeg weer geïnspireerd en vol goede moed het veld op. Dit was ook gelijk goed te zien in het veld, want de ploeg uit Britsum kwam weer terug met 3 punten verschil op 12-15. Maar dichterbij dan dat kwam CSL niet meer want De Wâlden was toch net iets sterker dan CSL in de afronding. De eindstand is 16-20 voor de Wâlden.

    Komende zaterdag moet het tweede van CSL weer een thuiswedstrijd spelen tegen De Parabool 2 om 14:00. Hopen dat we dan de punten wel thuis kunnen houden.