• CSL 3 - Quick'21 2, 29 september 2018

  Met mooi weer en trouwe supporters in overvloed, mocht CSL 3 aantreden tegen Quick’21 2. Een club die er bekend om staat dat ze veel snelheid in huis hebben. Maar ook dit keer was CSL van plan zich daar niet te veel op te focussen en om gewoon lekker met elkaar te spelen en te kijken waar het schip strandde. 

  CSL begon goed aan de wedstrijd en daardoor scoorde Ingmar al snel de 1-0. Tot de 2-2 gingen CSL en Quick’21 gelijk aan elkaar op, maar vanaf toen kon Quick’21 ons niet meer bijhouden met de goals. Al snel kreeg CSL een flinke voorsprong te pakken en kregen alle spelers leuke kansen. Het lukte Quick’21 niet om de ballen door de korf te krijgen en verdedigend was CSL ook goed bezig. Hierdoor lukte het CSL om in de eerste helft maar 4 tegen goals te krijgen en om zelf 11 te scoren. 

  Na wat motiverende woorden, tips en thee was het tijd voor de tweede helft. Door het flinke verschil, leek het spel gespeeld en zo werd er vanuit beide partijen ook gespeeld. CSL liet veel te veel toe en vanuit Quick’21 was er ook weinig tegenstand. Met behulp van een aantal wissels probeerden Quick’21 en CSL er weer spel in te krijgen. Het lukte Quick’21 om er als nog acht te scoren, maar dit was niet genoeg om van CSL te winnen. Toen het eindsignaal klonk stond de score namelijk op 19-12. CSL 3 heeft keurig de punten thuis weten te houden. Volgende week op naar Lelystad! 

  Robin 4, Lennart 4, Ingmar 3, Sanne 2, Denise 2, Welmoed 2, Sander 1, René 1 

   

  29-09-2018