• CSL wint ook van Ritola

Afgelopen zaterdag stond de één na laatste wedstrijd voor de zaal op het programma tegen het welbekende Ritola. Altijd een geduchte tegenstander die kan zorgen voor een spannend duel. Ook dit keer wist Ritola er eindje besluit weer een spannende wedstrijd van te maken.

CSL heeft tot nu toe 4 competitiewedstrijden op rij gewonnen en hoopt dit tot aan de zaal vol te houden.

CSL begon geduldig en scherp aan de wedstrijd en wist dit de gehele eerste helft vol te houden. Er werden goede aanvallen, met mooie combinaties, neergezet en wisten de Drentenaren op deze manier voor te blijven. Er werd goed ingespeeld op de reboundkracht en de doelpuntenmachines van Ritola. CSL slaagde er ook dit keer weer in om de tegendoelpunten minimaal te houden. Ruststand 8-11.

Het niveau van de eerste helft werd begin tweede helft voortgezet. Er leek geen vuiltje aan de lucht te zijn en de wedstrijd leek in de 40ste minuut al beslist te zijn met een 9-16 op het scorebord. Helaas raakte er op dit punt een speler van Ritola ernstig geblesseerd, wat daarna een andere wending gaf aan de wedstrijd. Ritola wist  ineens de kracht te vinden om maar liefst zes keer op rij te scoren in 6 minuten. Het leek niet te stoppen, maar gelukkig was het gat al geslagen en wist CSL de winst binnen te slepen. Eindstand 15-17.

Volgende week speelt CSL haar laatste wedstrijd voor de zaal tegen de koploper Drachten-Van der Wiel. Deze wedstrijd zal gewonnen moet worden om nog enigszins mee te kunnen doen om het kampioenschap.