• CSL C1 wint van Juventa C1

    Voor speelronde 7 moest de C1 van CSL afreizen naar het oosten des lands om het op te nemen tegen Juventa. De ploeg uit Hardenberg staat op de 3de plek. De thuiswedstrijd in Stiens werd met ruime cijfers gewonnen 29-9.

    Na het eerste fluitsignaal was snel duidelijk dat Juventa haar huiswerk goed hadden gedaan. In de beginfase had CSL het lastig met de verdedigende druk en energie die de thuisploeg in de wedstrijd legde. Pas na 10 minuten kwam CSL beter in de wedstrijd en wist het vrij makkelijk afstand te nemen van Juventa. Via 3-3 liep CSL uit naar een 3-14.

    Ook na rust bleef CSL de bovenliggende partij, maar had het moeite de korf te vinden. Omdat er goed werd verdedigd  wist Juventa moeizaam te score te komen. Bij de stand 5-21 werd de wedstrijd beëindigd.

    Wederom een ruime overwinning. Ook onze grootste concurrent Amicitia C1 wist haar wedstrijd winnend af te sluiten. Met nog 5 wedstrijden te spelen is het gat nog steeds 2 punten in het voordeel van CSL. Volgende week neemt CSL het thuis, om 13.25 uur, op tegen Dos'46 C1.