• Sake Koelma nieuwe hoofdtrainer voor KV CSL

  KV CSL is zeer verheugd om mee te kunnen delen dat met ingang van het seizoen 2019/2020 Sake Koelma de nieuwe hoofdtrainer zal zijn van KV CSL.

  Koelma is een oude bekende van de club, hij was ook in de periode van 2007 tot 2011 vier seizoenen hoofdtrainer bij KV CSL en wist toen met het vlaggenschip te promoveren naar de Hoofdklasse. Een absoluut hoogtepunt in de geschiedenis van KV CSL.

  Momenteel is Koelma bezig aan zijn derde seizoen als trainer van streekgenoot de Wâlden, waarmee hij op zaterdag 2 maart naar Stiens komt voor de competitiewedstrijd tegen CSL 1. Voor zijn periode bij de Wâlden was hij vijf seizoenen trainer/coach van de Hoeve.  

  Raymond Vetter vertrekt na dit seizoen als trainer van CSL 2.
  In navolging van hoofdtrainer Adri Kok zal ook Raymond Vetter, de trainer van het tweede van KV CSL, aan het eind van het seizoen vertrekken.
  Sander Weijer zal vanaf volgend seizoen de honneurs waarnemen als trainer van CSL 2.

  Na het aangekondigde vertrek van huidige hoofdtrainer Adri Kok is er door het bestuur en TC snel gehandeld en is er gezocht naar een nieuwe hoofdtrainer. Als vereniging zijn we dan ook zeer trots te kunnen melden dat de trainers posities bij de selectie voor volgend seizoen zijn ingevuld.

  Wij hopen op een mooie samenwerking met Sake Koelma en Sander Weijer.

  Voor nu gaan we voor een optimale afsluiting van het lopende seizoen met Kok en Vetter, met voor CSL 1 een geweldig spannende slotfase van de competitie in de strijd om het kampioenschap.