• Acquario Vermogensbeheer hoofdsponsor van KV CSL!

  Met trots kondigen wij aan dat Acquario Vermogensbeheer uit Heerenveen de nieuwe hoofdsponsor wordt van CSL! Eigenaren Sytse Bouwer en Margriet Bolink zijn zeer enthousiast en willen graag een actieve relatie opbouwen met CSL.

  CSL-ers die al een tijdje meelopen kennen Sytse nog van de periode dat hij zelf bij CSL gekorfbald heeft. Dat hij onze club en de korfbalsport in het algemeen, een warm hart toedraagt moge duidelijk zijn. Ook Margriet is groot sportliefhebber, teamsporten in het bijzonder. Momenteel wordt er gewerkt aan de invulling van details zoals shirtontwerp en borden. Bij aanvang van de zaalcompetitie in november zal Acquario gepresenteerd worden als onze nieuwe hoofdsponsor.

  Voor wie nieuwsgierig is naar onze nieuwe hoofdsponsor, kijk vooral even op www.acquario.nl.

  Sponsorcommissie CSL

   

  Op 25 september heeft Sytse Bouwer van Acquario Vermogensbeheer zijn handtekening onder de sponsorovereenkomst van CSL gezet. Hiermee is het officieel, Acquario is de komende vijf jaar hoofdsponsor van CSL en daarmee Diamond lid van de CSL Business Club!