• Kerst en Kado nieuwe kledingsponsor CSL

    Zaterdag 11 september is Kerst en Kado uit Joure gepresenteerd als nieuwe kledingsponsor van CSL.

    Het logo van Kerst en Kado pronkt nu op de broekjes en rokjes van CSL 1 en CSL 2. Als liefhebbers van korfbal zijn Marjon en Wout Folkerts enthousiast deze relatie aangegaan met CSL.
    Voor het organiseren van kerstpakketten voor uw bedrijf is Kerst en Kado het juiste adres. Marjon en Wout onderscheiden zich door persoonlijk en actief met u mee te denken zodat u de beste keuze kunt maken. Passie, creativiteit originaliteit, gastvrijheid, professionaliteit en vooral plezier zult u vinden bij Kerst en Kado.

    De presentatie van Kerst en Kado moest vanwege Corona helaas een half jaar op zich laten wachten. Maar uiteindelijk bleek 11 september een zeer geschikte dag te zijn, een fantastische dag waar op eigen veld alle teams van CSL de winst in de wacht wisten te slepen!

    Op de foto CSL 1 en CSL 2 met Marjon en Wout Folkerts van Kerst en Kado