• Activiteitencommissie

  Binnen korfbalvereniging CSL vinden wij het ook erg belangrijk dat de sfeer binnen de teams en de vereniging goed is. Dat de verschillende teams elkaar kennen en dat er met plezier gekorfbald wordt.

  Daarom organiseert de Activiteitencommissie (AC), ook wel het Actiecomité, activiteiten voor zowel de jeugd als de senioren. Zo zijn er vaste activiteiten die jaarlijks terug keren, zoals het jeugdkamp en de kasspekactie, maar vaak worden er ook nieuwe activiteiten bedacht.

  Heb je zelf een idee?

  Als je zelf een leuk idee hebt voor een activiteit met je team, meerdere teams of de vereniging? Dan zijn wij daar erg blij mee, op die manier krijgen wij een goed beeld van wat de vereniging nu precies wil. Dus, laat het ons weten!

  Team van de week

  Het AC is ook verantwoordelijk voor het team van de week. Bij elke thuiswedstrijd van het eerste team van korfbalvereniging CSL mag tijdens de presentatie een jeugdteam meelopen. Daarnaast mag het team ook een patatje eten en een drankje drinken voor de wedstrijd. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat, wordt voor de tijd goed uitgelegd door een of meerdere begeleiders. Hier hebben wij sinds dit seizoen speciale hulp voor gekregen. Nynke Holwerda, Anouk Giesing, Lisanne Buruma, Inge Zijlstra en Marrit Ubbels zijn de dames die de kinderen voor en tijdens de wedstrijden zullen begeleiden.

  Kampioen?

  We hebben zo veel toppers in onze jeugdteams spelen, dat er geregeld teams kampioen worden. Het AC zorgt er voor dat er een foto van het jeugdteam wordt gemaakt, dat zij een medaille ontvangen en dat dit kenbaar wordt gemaakt op de website en Facebook. Het AC moet wel weten dat er teams kampioen zijn geworden, aanspreekpunt hiervoor is Tjitske Westra, je kunt het ook doorgeven door een e-mail te sturen.

  Het is ook mogelijk dat er een stukje naar de Stienser gestuurd wordt. Belangrijk is dat de trainer in dat geval zelf een kort stukje en een foto aanlevert bij het AC door een e-mail te sturen.

  Contact

  Heb je vragen, een leuk idee of lijkt het je leuk om ook aan te schuiven bij het AC? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande mogelijkheden.

  Tjitske Westra | 06 37162301

  Laura Teeuwisse | 06 52111260

  Denise Ubbels | 06 53387802

  Welmoed Wirgarda 

  Riemkje Zwager

   

  actiecomitecsl@gmail.com

  www.facebook.com/kvcslactiviteiten