• Wedstrijdverslag 3 oktober De Wâlden 1 - CSL 1

Op zaterdag 3 oktober moest het eerste team van CSL aantreden tegen het vlaggenschip van De Wâlden. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, beide ploegen hebben 2 wedstrijden gewonnen en zijn daarom enorm gebaat bij een derde overwinning, zodat ze weer wat naar boven kunnen kijken.

CSL begon goed aan de wedstrijd door gelijk de score te openen. De Wâlden wist tot 4-4 elke keer goed mee te komen, CSL had echter het betere van het spel. Het 2e gedeelte van de eerste helft verloor CSL de concentratie, waardoor de Wâlden met een ruime voorsprong de rust in kon gaan (10-6). Vooral Linthof van De Wâlden schoot met scherp.

De trainer besloot in te grijpen en bracht 1 nieuwe heer en dame in. Dit zorgde voor wat twijfels bij De Wâlden. CSL wist gelijk na rust te scoren en bracht de stand naar 10-7. Helaas bleef De Wâlden op 4 punten voorsprong (11-7). Hierna kende CSL een sterke fase waarin ze door een aantal goede goals van de heren en Boudien terug wisten te komen tot 12-12. Door het goede spel wist CSL weer eens op voorsprong te komen, 12-13. Dit konden ze uitbouwen naar 12-14, maar De Wâlden gaf niet op en bleef steeds tot 1 doelpunt terugkomen. Bij de score van 13-16 wist CSL een gat te slaan, maar wederom slaagde De Wâlden erin om tot 15-16 terug te komen.

Ondertussen miste CSL nog een strafworp, maar wist ondanks die gemiste strafworp, de score weer uit te breiden naar 15-17. Zoals eerder kwam De Wâlden weer terug, 16-17, maar Cynthia zette de einduitslag op het scorebord! 16-18. Met nog een gemiste strafworp had de score nog iets verder uitgebreid mogen worden. Desalniettemin een goede uitslag na een vrij zwakke eerste helft.

CSL kan weer een beetje omhoog kijken en met volle moed de laatste thuiswedstrijd spelen tegen Rheko 1 op zaterdag 10 oktober om 15.30. Aanstaande woensdag 7 oktober speelt CSL 1 een bekerwedstrijd thuis tegen OWK 1, komt allen kijken!