• Wedstrijdverslag 17 December 2016 CSL 2 – Oost Arnhem 2

In de eerste 10 minuten van de wedstrijd werd het al gauw duidelijk dat dit een spannende pot ging worden. CSL begint de wedstrijd met een 2-0 voorsprong, maar Oost-Arnhem houdt aansluiting en weet goed mee te scoren. Om en om wordt er gescoord. Door een paar slordige foutjes van CSL weet Oost – Arnhem de strafworpen goed te benutten. De scheidsrechter floot voor het rust signaal met een gelijke stand op het score bord; 10-10.

In de kleedkamer werden we op scherp gezet en dit resulteerde in een mooie opening van de 2e helft. Door middel van 2 afstand schoten had CSL weer een kleine voorsprong. Vanaf dat moment draaiden de rollen om. Oost-Arnhem begon mee te scoren en CSL kreeg het lastig. Ondanks het inbrengen van 2 wissels lukte het CSL niet om de wedstrijd te winnen. Oost-Arnhem ging met de punten naar huis. De eindstand werd 17-19.

Op 7 Januari wordt er een frisse start gemaakt en wordt er uit gestreden tegen Ritola 2. Voor iedereen een prettige kerst en een goed uiteinde gewenst.