• Wedstrijdverslag 9 september 2017 Heerenveen E5 - CSL E2

  We moesten zaterdag 9 september uit naar Heerenveen. Dit was mijn aller eerste korfbalwedstrijd ooit. Spannend!

  We moesten al vroeg weg, 8.30 in de auto.

  Het ging beter als vorige week, maar helaas hebben we toch verloren met 12-1.

  Het was eerst 1-0 toen 2-0 toen 3-0, ik miste helaas en toen maakte de tegenpartij 4-0. Het schot van Mirthe de vries werd geblokt. Hierna schoot ik zelf maar deze ging er net naast. Na een tegenstoot werd het 5-0. Vijf minuten later was het al 8-0. Ik probeerde er toch 8-1 van te maken, maar helaas ging ook deze bal er net naast. In de laatste twee seconden scoorde het meisje dat ik moest verdedigen toch nog even en gingen we met 10-0 de rust in.

  Na de rust ging Damian er uit en kwam Hylke er in. Het werd 11-0. Ik miste weer. Hylke miste ook, twee keer achter elkaar. Toen probeerde Mirthe de Vries te scoren, maar deze ging ook mis. Hylke mist weer. Mijn vader zegt: rebound goed verdedigd.

  Mirthe de Vries, Hylke en ik proberen het wel goed, maar missen alle drie.

  Hierna moest ik er uit en kwam Rikst er in. Rikst probeerde meteen te scoren, helaas net mis. Rikst krijgt een strafworp, genomen door Mirthe de Vries. Helaas weer mis.

  Hierna mist Hylke weer. Maar ineens scoorde Rikst een doelpunt!!! Het was nu 11-1. Jammer genoeg scoorde Heerenveen toch nog een puntje en werd het uiteindelijk 12-1

  Toen strafworpen en daarna naar huis.

  Ik vond het toch jammer dat we hebben verloren maar ik vond het een hele leuke wedstrijd.

  Op naar de volgende!

  Groetjes Mirthe Burmania