• UPDATE vanuit de arbitragecommissie

    Het eerste deel van de veldcompetitie ten einde is en we mogen ‘eindelijk’ weer de zaal in. Dus maken we ook op het gebied van het aantal te fluiten wedstrijden de balans op. Doordat er ook dit jaar weer meer teams wedstrijdkorfbal zijn gaan spelen, wordt het steeds een grotere uitdaging om aan de sportieve of financiële sancties te ontkomen.

    Voor het huidige veldseizoen hebben we de verplichting om 43 wedstrijden te voorzien van een scheidsrechter of beoordelaar. Inmiddels hebben onze KNKV-scheidsrechters en beoordelaars ervoor gezorgd dat we 30 wedstrijden hebben gefloten en/of beoordeeld. Een fantastische prestatie van onze KNKV-scheidsrechters en beoordelaars en het laat zien dat we op gebied van arbitrage goed op weg zijn! Daarvoor zijn wij onze KNKV-scheidsrechters en beoordelaars heel veel dank verschuldigd!

    Daarom willen wij al onze KNKV-scheidsrechters en beoordelaars, die bij hebben gedragen aan deze top prestatie, bedankt voor hun inzet tot nu toe en hun veel succes wensen tijdens het komende zaalseizoen!