• Wedstrijdverslag 11 november 2017 CSL 3 - Nic. 4

    Bij het fluitsignaal begonnen we aan onze eerste competitie wedstrijd. Bij de eerste aanval konden we de wedstrijd nog niet naar onze hand zetten en ging de bal al snel naar de andere kant van het veld. De tegenstanders benutte deze kans wel en vroegtijdig kwamen we in de wedstrijd op een achterstand van 0-1. Gelukkig strafte de aanval dit af en scoorde Sander de 1-1.  Helaas liet de tegenpartij het er niet bij zitten en kwamen we al snel op een achterstand van 3 punten. Ondanks deze achterstand, speelden we goed samen en creëerden we mooie kansen.Hierdoor gingen we de rust in met een stand van 8-11.

    Na wat tips van Jelke in de pauze, gingen we vol goede moed het veld weer in. Na de pauze kwamen we snel in de buurt van NIC en gooide Welmoed de gelijkmaker erin en Houkje beloonde deze gelijkmaker doormiddel van een goal, waardoor we met 13-12 voor kwamen te staan. Al snel wist NIC de wedstrijd weer naar hun hand te zetten en kwamen we weer op een achterstand. Jammer genoeg konden we niet meer over de score van NIC heen komen en verloren we uiteindelijk de wedstrijd met 19-22. Ondanks de stand, was het een leuke wedstrijd en waren we goed aan elkaar gewaagd.