• Wedstrijdverslag 11 november 2017 CSL E1 - Invicta E1

  De eerste competitie wedstrijd in de zaal zit er weer op met een winst van 6 - 4 tegen Invicta E1.

  In de E1 spelen: Idwer, Ruben, Annemarijn, Jasmijn en Mieke. Het is hun eerst jaar als E's.

  Dus dit jaar kregen ze een hogere korf, grotere bal en de spelregel verdedigt erbij. Dit was op het veld erg wennen, maar ze kunnen er nu steeds beter mee uit de voeten.

  Vandaag hebben ze alle vijf hun tegenstander heel goed in de gaten gehouden en verdedigd. Tijdens het verdedigen konden ze ook nog de bal in de gaten houden en die er regelmatig tussenuit pakken. Naast verdedigen, hebben ze goed vrijgelopen, overgegooid en gescoord. De 6 goals zijn gemaakt door Idwer, maar ook de andere team genoten hebben hele mooie schotpogingen gedaan.

  De basis zit er in! Nu gaan we verder trainen en kijken of we de doorloopbal (die ik deze wedstrijd ook 1x heb gezien) nog wat vaker kunnen doen. In de aanval gaan we ook proberen nog wat meer af te vangen om een tweede kans te creƫren.

  Maar deze punten hebben we in de pocket! Op naar volgende week!

  Geschreven door een trotse coach