• CSL 3 pakt eerste overwinning in de zaal

    Afgelopen zaterdag stond AVO uit Assen op de planning voor CSL 3. De ploeg waar we de vorige keer 18-18 tegen gespeeld hebben. Hierdoor begonnen we allemaal erg optimistisch aan de voorbereidingen, want het zou toch een keer moeten lukken om de winst te pakken?! Gelijk in de eerste helft begon CSL goed aan de wedstrijd. Ballen werden er tussen uit gepikt, we creëerden lange aanvallen, we gaven elkaar vertrouwen in het schot en zo kwamen we tot mooie goals. Dit resulteerde tot een ruststand van 10-12.

    Na motiverende woorden in de pauze, waren we nog meer gemotiveerd om deze wedstrijd naar onze hand te zetten. Bij een aantal van CSL ging de knop om en konden ze niet meer stoppen met scoren. Doordat ons team niet één specifieke sterspeler heeft, was het echt het geval dat we allemaal mee moesten helpen en moesten werken voor elkaar. De wedstrijd eindigde hierdoor met 17-26 en waren we super blij met de eerste overwinning!!