• CSL revancheert zich tegen Quick’21

    Na de teleurstellende nederlaag van een week eerder tegen koploper kv Heerenveen, was het voor de ploeg van Adri Kok om de resterende wedstrijden van het zaalseizoen met een goed gevoel af te sluiten en vol vertrouwen toe te werken naar de hervatting van de veldcompetitie. Eerste tegenstander was Quick’21, deze ploeg wist de eerste confrontatie onnodig en enigszins verrassend te winnen. Als promovendus doet de ploeg uit Oudega het zeer verdienstelijk. Met 13 punten uit 10 wedstrijden staat men inmiddels op de 2de plaats.

     De wedstrijd begon stroef voor beide ploegen. Verdedigend hadden beide ploegen de zaken goed op orde. Pas na 5 minuten wist CSL een 2-0 voorsprong te pakken. Ondanks het lichte overwicht van de thuisploeg wist men dit niet uit te drukken in de score. Via de tussenstanden 5-2 en 7-7 met een 10-10 stand de kleedkamers opgezocht.

    Na rust wist de thuisploeg de druk nog meer op te voeren. Hier hadden de gasten het duidelijk moeilijk mee. Dit resulteerde halverwege de 2de helft in een 16-11 tussenstand. In de voorgaande wedstrijden had CSL vaak moeite met het behouden van een ruime voorsprong, waardoor de slotfases vaak spannend waren. Door verdedigend geconcentreerd te blijven wist CSL deze keer de wedstrijd een keer rustig uit te spelen. Op de stand 21-15 floot scheidsrechter Treep voor het einde van de wedstrijd.

    Hiermee heeft CSL zich gerevancheerd na de eerdere nederlaag tegen Quick’21 en neemt het de 2de plek over. Hekkensluiter Noordenveld uit Roden is de volgende tegenstander van CSL. De eerste ontmoeting dit seizoen wist CSL, ondanks een matige wedstrijd, ruim te winnen met 27-18.