• Heb jij je spelregelbewijs al behaald?

  Heb jij je spelregelbewijs al behaald?

  Wist je dat het behalen van een spelregelbewijs voor senioren vanaf 1 september 2018 verplicht wordt? De komende jaren wordt het spelregelbewijs een vereiste om te mogen korfballen. Dit spelregelbewijs kan worden behaald door examen te doen via www.korfbalmasterz.nl. Iedereen die ouder is dan 14 jaar kan het Spelregelbewijs halen. De verplichting wordt echter gefaseerd ingevoerd:
  ?? 1 september 2018: senioren
  ?? 1 september 2019: A-jeugd
  ?? 1 september 2020: B-jeugd

  Maar waarom wachten! Ga nu direct aan de slag. Misschien is het een leuk idee om dit met elkaar, met je gehele team én de trainer/coaches, op te pakken. Ook alle andere CSL-leden kunnen de uitdaging aangaan en laten zien dat zij de spelregels beheersen.

  Sinds de start in 2015 hebben al bijna 6.000 korfballers het spelregelbewijs behaald via www.korfbalmasterz.nl.  Daar horen ook al een aantal CSL-ers bij! CSL wil graag de leden die het spelregelbewijs nog niet hebben gehaald stimuleren en ondersteunen om het spelregelbewijs ook te halen. Daarom zullen we in de komende tijd een aantal bijeenkomsten organiseren.

  Bijeenkomsten:
  Om ervoor te zorgen dat iedereen op zijn/haar eigen tempo het spelregelbewijs kan halen, adviseren wij iedereen er nu al op om je spelregelkennis te testen. Met behulp van www.korfbalmasterz.nl kun jij je kennis testen en verbeteren. Door middel van verschillende spelsituaties en bijbehorende interactieve filmpjes kun je zien  hoe de spelregels toegepast moeten worden. De kennis kan getoetst worden op verschillende momenten en je kunt jezelf uitdagen om steeds een hoger level te behalen!

  Waar gaat het over tijdens deze bijeenkomsten? Gezamenlijk lopen we een toets door, je kunt vragen stellen, er wordt geoefend, uitgewisseld en gediscussieerd over de lesstof. Wil jij bij een van deze avonden aanwezig zijn, kijk dan hieronder wanneer je kunt aanschuiven! Laat je even weten wanneer je erbij bent?

  Bijeenkomsten:
  Dinsdag 17 april 2018, vanaf 19.00 uur in Britsenburgh. Neem je eigen laptop of tablet mee.
  Dinsdag 15 mei 2018, vanaf 19.00 uur in Britsenburgh. Neem je eigen laptop of tablet mee.

  In de komende dagen ontvangen jullie allemaal een activeringscode  in de mail, om toegang te krijgen tot jou account. Leden die reeds in het bezit zijn van een scheidsrechtersdiploma (JWL, Verenigingsscheidsrechter, Bondsscheidsrechter) of recent hun theorie hebben behaald zijn vrijgesteld. Zij hoeven dus NIET het spelregelbewijs te halen. Desondanks daag ik ook deze leden uit om hun spelregelkennis te testen! Wil je weten of jij vrijgesteld bent of heb je een andere vraag m.b.t. het Spelregelbewijs? Stel je vraag dan aan René Radersma of stuur een e-mail naar radersmarene@gmail.com