• Hoogkerk 1 - CSL 1

Op een zeer zonnige zaterdag stond de wedstrijd van Hoogkerk1- CSL 1 op papier. Bij winst was dit de derde wedstrijd op rij die gewonnen werd door CSL, maar toen de wedstrijd begon, was het duidelijk dat Hoogkerk dit niet zomaar zou toestaan. CSL werd al gauw op achterstand gebracht en dit werd de hele eerste helft volgehouden door een hoog scoringspercentage van Hoogkerk. Het gat van drie punten kon voor de rust teruggebracht geworden naar één punt. Er werd gerust met een 10-9 achterstand in de score.

Na de rust had CSL de bal uit. Het was de taak aan de aanval om de aansluitingstreffer te maken en dit lukte dan ook. Helaas liep Hoogkerk hierna weer uit tot twee doelpunten voorsprong: 13-11. CSL zette stug door en probeerde het gat beetje voor beetje te dichten door gefocust te blijven spelen. Bij een gelijke stand van 14 goals, ging CSL voor het eerst in de wedstrijd over Hoogkerk heen. Hoogkerk kreeg meer moeite met scoren en de ploeg van CSL kon het gaatje richting het eind van de wedstrijd uitbouwen. De wedstrijd resulteerde in een mooie 16-21 winst van CSL. Een lange tijd heeft CSL achter gestaan, maar door het houden van vertrouwen in het eigen spel en elkaar, heeft de ploeg een mooie winstpartij te pakken. Drie op een rij.

Zaterdag 13 oktober staat de wedstrijd thuis tegen Ureterp op de planning. Laten we de reeks zo voortzetten in de competitie.

Woensdag 10 oktober wordt het tweede bekerduel thuis gespeeld tegen De Hoeve.