• Korfbalvereniging CSL wint overtuigend in Oerterp

Op zaterdag 1 december heeft het eerste van CSL een prima pot gespeeld tegen en in Oerterp. Vanaf het begin van de wedstrijd was het duidelijk welke partij het overwicht had. Goals vielen gemakkelijk en verdedigend was het de eerste helft goed op orde tot een stand van 9-18 tijdens de rust. Er werd met veel energie gespeeld, duels werden gewonnen en de afronding was verzorgd.

Helaas stonden de spelers in de tweede helft niet volledig gefocust te verdedigen. Kansen werden te gemakkelijk weggegeven. Hierdoor kwam de thuisploeg toch nog tot 14 punten in een helft. Wel heeft CSL zelf genoeg gescoord om een prima winst eruit te slepen. De 32 punten voor en 23 tegen is toch zeker wel een mooi resultaat. Hiermee staat het vlaggenschip van CSL op dit moment bovenaan in de competitie, maar dit zegt nog niks, er staan nog veel wedstrijden aan te komen in de zaal. Wel geeft het weer positieve energie voor de komende uitwedstrijd tegen KV De Walden.

U bent zaterdag 8 december van harte welkom om CSL aan te moedigen in de Hege Walden in Oenkerk om 19:25 uur!