• Mid-Fryslân 5 - CSL 3
  • Na de kraker van vorige week, was het tijd voor de volgende competitiewedstrijd. Mid-Fryslân 5, die momenteel op de vierde plek staat, stond op de planning. Een ploeg die dus nog gebrand is om wedstrijden te winnen, om zo hoger te kunnen eindigen in de poule. En zo begonnen ze de wedstrijd ook. Vanaf het eerste moment vlogen de tegen goals CSL om de oren. Al snel stond te teller op 4-1 voor Mid-Fryslân. Een beetje beduusd, begon CSL aan de tegen aanval, waardoor we op de helft van de eerste helft gelijk kwamen te staan en door de goals van Sander, Erik, Tim, en Welmoed lukte het na de gelijkmaker nog met een voorsprong de pauze in te gaan. Balend van ons zelf en een beetje onder de indruk van de tegenstander, probeerde Lennart de spelers weer wat moed in te spreken.

Met nieuwe energie begonnen we aan de tweede helft. CSL kwam los en begon eindelijk met het creëren van een gat. Helaas waren de heren van Mid-Fryslân hun energie nog niet kwijt en lukte het om een aantal keer vanaf de zijlijn te scoren, waardoor ze weer aardig bij konden komen. CSL kreeg genoeg kansen, maar het afmaken van de kansen bleek erg lastig te zijn. Gelukkig bleef CSL elke keer wel genoeg scoren om zo voldoende goals te hebben om de wedstrijd te winnen. Met deze wedstrijd krabben we ons zelf weer even achter de oren, maar kijken we weer met frisse moed uit naar de wedstrijd van volgende week. Dan staat Wêz Handich/DOW 3 op de planning en spelen we in Stiens om 17:30 uur. Wie weet tot dan!

Goals: Robin 9, Sander 6, Sanne 3, Erik 2, Tim 2, Ingmar 1, Welmoed 1.