• Pieter Christiaan van der Woude versterkt KV CSL

    Britsum – Pieter Christiaan van der Woude maakt na de zomer de overstap van K.V. Harkema/Invicta naar K.V. CSL. Hij hoopt zich hier door te kunnen ontwikkelen tot een ervaren senior. Daarnaast wordt hij het liefst een vaste kracht in het eerste team van CSL. Momenteel speelt Pieter Christiaan in de A1 van Harkema/Invicta en in het regioteam van Noord U19. Daarnaast heeft hij een aantal keren selectietrainingen mogen doen voor team NL U17 en U19. De sfeer binnen CSL spreekt Pieter Christiaan erg aan. Hij hoopt snel deel uit te kunnen maken van de groep en het ook naast de trainingen en de wedstrijden naar zijn zin te hebben. Het hoogtepunt in zijn korfbalcarrière is tot nu toe de deelname aan het NK C-jeugd Hoofdklasse geweest. “Het was mijn eerste jaar bij Harkema/Invicta en we werden gelijk Nederlands Kampioen met de C1. Dit zal ik nooit meer vergeten. Ik hoop bij CSL nog veel meer hoogtepunten te bereiken!” Aldus Pieter Christiaan.
    Van harte welkom bij K.V. CSL!