• Mixtoernooi

    Op 28 december vond het mixtoernooi van Csl Britsum plaats. Om 17.00 begon het toernooi voor de F-jes. Wat een enthousiasme, en wat ging het korfballen goed. Veel ouders kregen tips van hun kinderen, moedigden elkaar aan en maakten zelfs hun eerste goal.

    Om 18.00 kwamen alle spelers al binnen lopen waardoor de eerste drie wedstrijden om 18.30 konden starten. Er waren weinig regels, je mocht iedereen verdedigen, er werd alleen gefloten voor verdedigd als dit overduidelijk was en er werden geen strafworpen of vrije ballen gegeven bij een overtreding, maar een afstandsschot op 4 meter. Vol enthousiasme werden de poule wedstrijden gespeeld.

    Ouders, broers en zussen, E's, D's, selectieleden, oud CSL leden iedereen deed actief mee. Zelfs de eigenaar van SportcafĂ© Matchpoint. Waarschijnlijk vind volgend jaar de 2e editie plaats. In de foto's zie je een kleine compilatie van gisteravond.

    Uiteindelijk werd er een spannende finale gespeeld, gefloten door Rene en werd de 1ste prijs terecht uitgedeeld aan team 10 Lisa Visser, Joel Knuijver, Sarah Luinstra, Sanne Jonker, Tjitske, Femke en Ruben. Gefeliciteerd. 

    Alle scheidsrechters, supporters, deelnemers ontzettend bedankt voor al jullie inzet en enthousiasme. Sport verbroederd! Tot in het nieuwe jaar.