• CSL 3 - Harich 2
  • Op weer een prachtige, zonnige herfstdag en met het Oktoberfest in het vooruitzicht begon CSL 3 aan hun voorbereidingen. Na een teleurstellende wedstrijd tegen Exakwa 2, was CSL weer gedreven om deze wedstrijd wel naar hun hand te zetten. Toen ook de tegenpartij en de scheids er klaar voor waren, kon de strijd tussen de geelhemden beginnen.

CSL begon goed aan de wedstrijd en kreeg al snel een strafworp mee. De 1-0 was hiermee gemaakt, maar helaas werd deze snel afgestraft met een tegen goal en stond het scorebord op 1-1. Na de 2-2 wist CSL uit te lopen, want Harich maakte steeds overtredingen. De strafworpen werden goed door Sander benut en samen met alle andere goals ontstond er een groot gat. CSL met een grote voorsprong van 12-4 de rust in.

Direct na de rust wist Harich, CSL te trakteren met een verassende actie. Harich begon gemotiveerd aan de tweede helft en CSL moest echt wakker worden. Wat in de eerste helft zo goed ging, liet CSL in de tweede helft liggen. Kansen werden te snel benut, waardoor er geen tweede kansen ontstonden. Hierdoor kwam Harich gevaarlijk dichtbij en moest CSL alles uit de kast halen om deze pot nog te winnen. De wissels werden in gezet, met de hoop dat er nog nieuwe kansen ontstonden en goals tegen gehouden werden. Bij de 16-15 klonk, gelukkig voor CSL, het eindsignaal en bleven de twee punten in Britsum.

Ondanks de winst, was dit verre weg van een goede wedstrijd. Volgende week hoopt CSL zich te herpakken tegen Ritola 2!

Goals: Sander 7 x (6x strafworp), Lennart 5x, Welmoed 2x, Robin 1x, Sanne 1x