• Wedstrijdverslag 21 november 2015 Ritola 1 - CSL 1

CSL speelt gelijk in Zuidlaren

Zaterdag 21 november.

Na de off-day vorige week in Nijverdal, stond alweer de tweede uitwedstrijd op het programma. CSL 1 reisde af naar Zuidlaren om het op te nemen tegen Ritola. Een ploeg die net als CSL voor de bovenste plaatsen gaat. Na de domper van vorige week was CSL dan ook gebrand om deze wedstrijd te winnen.

CSL begint scherp aan de wedstrijd, maar heeft hier en daar moeite in de afronding. Daardoor komt het initiatief in de eerste helft ook bij Ritola. Na doelpunten over en weer, weet CSL de score net voor rust om te buigen naar een 8-9 voorsprong.

Na de rust valt direct de 8-10. Een gaatje lijkt dan ook gemaakt, echter Ritola reageert goed en weet weer terug te komen. CSL heeft het initiatief in de tweede helft, maar kan dat echte gaatje maar niet slaan. Halverwege was het stuivertje wisselen, maar CSL lijkt in de laatste minuut heel even het verschil te maken: 18-19. Jammer genoeg wist Ritola ook nog te scoren waardoor de stand met 40 seconden op de klok 19-19 was.

In de laatste seconden was het nog erg spannend, maar beide ploegen wisten niet meer te scoren. De goed leidende scheidsrechter floot hierna af en beide ploegen konden naar aanzien van de wedstrijd tevreden zijn met een punt. CSL toonde vandaag karakter, bleef vechten voor elkaar en kan vol vertrouwen toeleven naar de volgende wedstrijden.

De volgende wedstrijd is de derby tegen De Wâlden, in de eigen Iehal op 28 november om 17.15 uur.