• Vertrouwenspersonen Jaap en Desirée

    Na een lange zoektocht hebben we tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) van maart 2024 onze nieuwe vertrouwenspersonen kunnen voorstellen. Desirée Scholtens en Jaap C. Overeem zijn echtpaar en woonachtig in Stiens. Ze hebben weinig kennis van en ervaring in korfbal. Dat zorgt er ook voor dat zij gepaste afstand hebben tot de club. Tegelijkertijd zijn ze beide professionals als het gaat om het voeren van gesprekken. Beiden zijn opgeleid als theoloog en ze hebben jaren ervaring opgedaan als predikant, ook in Stiens.

    Inmiddels is Desirée geestelijk verzorger bij Defensie (marine). Zij is een aantal keren uitgezonden naar o.a. het Caribische gebied. Een boot vol jonge heren en dames; daar is een goed gesprek op zijn tijd noodzakelijk. Wil je Desirée bereiken, dan kan dat via: dajscholtens@gemeentewerken.net

    Jaap werkt als geestelijk verzorger bij Alliade. Een hele andere dynamiek zijn de gesprekken met cliënten, maar ook gesprekken met familie en collega's passen bij het zijn dagelijks werk. Wil je contact met Jaap opnemen, dan kan dat via: jcovereem@gemeentewerken.net.

    Gesprekken met Jaap of Desirée zijn altijd vertrouwelijk. Wil je meer over de rol van de vertrouwenspersonen weten, dan kun je dat vinden op deze pagina van de KNKV-website.