• Eindstand: Rompregeling zaal

  De zaalcompetitie is inmiddels weer ten einde, dus maken we ook op het gebied van het aantal te fluiten/beoordelen wedstrijden de balans op. 
   
  Doordat er ook dit jaar weer meer teams wedstrijdkorfbal zijn gaan spelen, wordt het steeds een grotere uitdaging om aan de sportieve en financiĆ«le sancties te ontkomen. Voor het afgelopen zaalseizoen hadden we de verplichting om 67 wedstrijden te voorzien van een KNKV-scheidsrechter/beoordelaar. Uiteindelijk hebben onze KNKV-scheidsrechters/beoordelaars zichzelf wederom overtroffen door maar liefst 70 wedstrijden te hebben gefloten en/of beoordeeld. 
   
  Een fantastische prestatie, zeker ook omdat het aantal te fluiten/beoordelen wedstrijden dit seizoen weer zijn gestegen. We mogen trots zijn op onze KNKV-scheidsrechters en beoordelaars! 
  Alle KNKV-scheidsrechters en beoordelaars, die bij hebben gedragen aan deze top prestatie, bedankt voor jullie inzet! 
   
  Tussenstand rompregeling veld
  Intussen zijn alle teams alweer volop in training voor het tweede deel van de veldcompetitie. Ook hier staan onze scheidsrechters en beoordelaars weer voor een pittige uitdaging, want in 6 speelrondes moeten er nog 33 wedstrijden worden voorzien van een scheidsrechter of beoordelaar. Hopelijk kunnen we op de hulp van al onze KNKV-scheidsrechters en beoordelaars rekenen en ook nu weer een eventuele geldboete of punten in mindering voorkomen! 
   
  Iedereen heel veel succes en plezier in het laatste deel van de veldcompetitie!